Wysłany: 27 Maj 2008, 11:01 "I Ty możesz zadać pytanie.."
Ks. Rafał Trytek
Rozpoczynamy serie akcji pod tytułem - "i Ty możesz zadać pytanie..".. Na przysłowiowy "pierwszy ogień" pójdzie ks. Rafał Trytek.. Mam już wstępną zgodę na odpowiedź na kilka pytań od forumowiczów.. Proszę o wysyłanie ich (im więcej tym lepiej) do mnie na PW.. Zmobilizujcie się.. Następna taka okazja może się szybko nie zdarzyć.. Zadawajcie pytania konkretne i rzeczowe..
PS. Później spróbujemy namówić np. Pana Danka.. I innych.. Propozycje w tej kwestii mile widziane..
Wysłany: 17 Czerwiec 2008, 18:04
Adrian Nikiel
Kolejna osoba wyraziła zgodę na odpowiedź na kilka naszych pytań. Osobą tą jest Pan Adrian Nikiel. Tak jak poprzednio - zainteresowanych - proszę o kontakt poprzez PW (lub - w wyjątkowych przypadkach - przez gadu-gadu).
Adrian Nikiel dla xportalu -http://xportal.pl/viewtopic.php?t=831
Wysłany: 2 Sierpień 2008, 18:59
Adam Wielomski
W oczekiwaniu na odpowiedzi od Pana Adriana udało nam się wyprosić odpowiedź na kilka naszych pytań u kolejnego znanego monarchisty - Pana Adama Wielomskiego. Pytania wysyłajcie na PW (macie czas do wtorku - ewentualnie środy).
Wysłany: 19 Sierpień 2008, 17:50
Andrzej Pilipiuk
Nasz kolega - Paweł Chlewicki (Odrowąż) "załatwił nam" wywiad z Panem Andrzejem Pilipiukiem (znanego przede wszystkim z pisanych przez niego opowiadań o życiu - "plugawego degenerata, bimbrownika i egzorcysty" - Jakuba Wędrowycza. Pytania wysyłajcie (do Odrowąża) na PW.
Wysłany: 24 Listopad 2008, 19:27
Artur Górski
Tomek Wiśniewski (Reaktor) dzięki swoim kontaktom umożliwił nam przeprowadzenie wywiadu z posłem Arturem Górskim. Pytania wysyłajcie (do Reaktora) na PW (lub na gg).
to redaktor pisma "Reakcjonista - Pismo Tradycjonalistycznej Prawicy", Tradycjonalista Integralny. (http://www.tradycjonalizm.net/reakcjonista/)
Niekoniecznie pasuje do profilu ideowego forum, ale skoro udało mi się nakłonić go do odpowiedzi na zadane pytania, to czekam na pytania do niego, zgłaszajcie je do mnie do przyszłego piątku. O zadawanie pytań prosiłbym jednak tylko osoby obeznane choć trochę z tematem.
Pytania proszę wysyłać do mnie - na PW, na gg (4436763) lub na panu3@wp.pl / Panu
Wysłany: 30 Marzec 2009, 18:13
Ks. Karol Stehlin FSSPX
Tomek Wiśniewski (Reaktor) ponownie uruchomił swoje kontakty, dzięki czemu umożliwił nam przeprowadzenie wywiadu z księdzem Karolem Stehlinem. Pytania wysyłajcie (do mnie albo do Reaktora) na PW (lub na gg). Można je także wysyłać na panu3@wp.pl
Wysłany: 28 Maj 2009, 18:37
prof. Jacek Bartyzel
Dzięki naszym użytkownikom z zachodnio-pomorskiego możliwy będzie wywiad z profesorem Jackiem Bartyzelem. Pytania - tradycyjnie - wysyłajcie (do mnie albo do Reaktora) na PW (lub na gg) albo na panu3@wp.pl
Wysłany: 15 Styczeń 2010, 22:06
Tomasz Gabiś
Wstawiennictwu ATW zawdzięczamy możliwość zadania pytań kolejnemu wybitnemu publicyście prawicowemu - panu Tomaszowi Gabisiowi. Pytania wysyłajcie (do mnie) na PW (lub na gg - nr 15844035). Można je także wysyłać na panu3@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum